search

Yves Saint Laurent Y toaletní voda pánská 100 ml

1 599,00 Kč
Není daň
Počet
skladem

Pro každého muže, který se nebojí následovat své vášně a jít si svou cestou, vznikla pánská toaletní voda Yves Saint Laurent Y 2022. Propojuje v sobě svěžest i eleganci a zvýrazní vaši odvážnou stránku. Pokud i vy sebevědomě přijímáte všechny životní výzvy, tato vůně bude přesně pro vás.

  • minerální dřevitá vůně
  • osvěžující a s 12 hodinovou výdrží
  • inovace původní EDT Yves Saint Laurent Y

Složení vůně
Nejprve ucítíte zářivé tóny bergamotu spolu se zázvorem a čistými aldehydovými tóny. Po chvíli se rozvoní svěží levandule, aromatická šalvěj a olej geránium, který se získává z pelargonie. Působivý kontrast k úvodní svěžesti vytváří hřejivé dřevité tóny a podmanivé kadidlo. Obsažená levandule, šalvěj a geránium byly speciálně vypěstovány pro YSL Beauty.

Příběh vůně
Intenzivně svěží a sexy je pánská vůně Yves Saint Laurent Y 2022. Jedná se o inovaci původní stejnojmenné EDT. Vylepšená vonná kompozice ještě lépe rezonuje s mnohostranností dnešního moderního muže.

Výrazné Y dominuje i na inovovaném flakonu s ostrým mužným designem. Obsah za jeho skly je ale nyní světlejší a zářivější. Tím na první pohled napovídá o svěžím charakteru vůně.

8 ks